Borstels


Kleur: Goud


Extra informatie

De GOLD versie – Een goede Allrounder. STERKSTE rand afronding zonder al te veel beschadiging. Het scotchbrite van de GOUD versie is bij uitstek geschikt voor het ontbramen van allerlei platen, maar komt het best tot zijn recht bij wat dikkere materialen. Grote afrondingen wordt bereikt dankzij de extreem harde en stugge scotchbrite in combinatie met schuurlinnen.

Kleur: Groen


Extra informatie

De GREEN versie is perfect voor kleine delen/contouren. Ideaal voor het ontbramen van dunne en dikke aluminium platen met kleine uitsparingen en gaten. Het groene, zachte scotchbrite volgt de uitsparingen van de plaat perfect en leidt tot een optimaal resultaat.

Kleur: Blauw


Extra informatie

De BLUE versie – sterke buitenrand afronding! Ideaal voor het ontbramen van plaatmetaal, waarbij een sterke
Kantenverronden vereist is. Het blauwe scotchbrite drukt op het schuurlinne waardoor randen van het product hard worden
aangepakt wat leidt tot een sterke afronding.
Minder geschikt voor platen met veel inwendige contouren.


Kleur: Bruin


Extra informatie

De BROWN Versie – all-rounder –  Door zorgvuldig geselecteerde materialen in deze borstel kan dit type  worden gebruikt voor alle soorten platen

Kleur: Donkerbruin


Extra informatie

De DARK BROWN versie wordt gebruikt voor het zware ontbraamwerk. De combinatie van een zeer grove korrel en het stugge donker bruine scotchbrite, leidt tot een agressieve afname en een sterke rand afronding. Deze borstel is bijzonder geschikt voor staal, wat nadien gelakt wordt.

Kleur: Grijs


Extra informatie

De  Grey versie – Ideaal voor aluminium en kunststof. Door de werking van Siliciumcarbidkorrel krijgt men een zeer goede afronding, deze borstel wordt veel toegepast bij aluminium en plastic. Het oppervlak van de werkstukken gedeeltelijk gepolijst.

Kleur: Rood


Extra informatie

De RED versie worden gebruikt voor zware ontbramen. De zorgvuldige selectie van abrasieve materialen leidt tot een zeer hoge verwijderingssnelheid en sterke kantenverronding. Deze Borstel is bijzonder geschikt voor staal, wat nadien gecoat wordt.


Onze jarenlange ervaring en kennis van gerealiseerde projecten kunnen ook voor uw bedrijf interessant zijn!