Een onafhankelijk dealer

Als specialist op het gebied van ontbraam-, opslag- en handlingmaterie, willen we u laten weten wat we zoal voor de klant en leverancier betekenen.

Ook dit jaar zijn we aanspreekpartner voor onze leveranciers, we voorzien klanten van gepast advies voor het maken van de juiste keuzes.

Fabrikanten zoals Trafö,  Grundner, EPM en Q-Fin hebben in Carmitech de partner gevonden die hen op een professionele commerciële manier vertegenwoordigd op de Nederlandse markt. Duidelijk en kundig advies is waar Carmitech  voor staat.  De basis voor het succes van Carmitech is de kwaliteit die de fabrikant levert. Dit wordt dus ook zorgvuldig en regelmatig gemonitord. Mbt de fabrikanten Grundner, EPM en Q-Fin is Carmitech een volledige partner voor de klant, zij heeft voor 100% de verantwoording en de regie.

Een korte omschrijving van de leveranciers van Carmitech:

Trafö is een specialist op het gebied van klantspecifieke automatisering en opslag van materialen. Deze Duitse producent denkt in detail met u mee. Daar waar standaard vaak de grens is mbt wat er kan worden gegarandeerd, durft Trafö op basis van ervaring een stap verder te gaan!

Grundner bouwt al jaren opslag en handlingsystemen. Het systeem is uniek in de moderne plaatbewerkingswereld. EPM in Beringe heeft het systeem als eerste in gebruik genomen in Nederland. Binnenkort kunnen we daar het Grundner systeem in combinatie met 3 lasers en het innovatief uitvoerstation laten zien.

EPM bouwt in eigen beheer de Smarttower en de Solidswing, zij is de partner van Carmitech mbt de uitbreidingen rondom het Grundner systeem. “Ieder probleem heeft een oplossing” is de lijfspreuk van EPM. Samen met Carmitech worden er geen standaard installaties, maar oplossingen verkocht.  Carmitech ontzorgt u en is voor u leverancier van A-Z.

Q-Fin ontbraammachines zijn nu 3 jaar op de markt en inmiddels niet meer weg te denken in de nederlandse markt. Carmitech kan zeggen dat zij een substantieel deel van de verkoop voor haar rekening heeft genomen vanaf de samenwerking in juli 2015 gestalte kreeg. Meer dan 50 machines  zijn er door Carmitech verkocht in deze periode.  Een aantal waar we als dealer trots op kunnen zijn.

Door gebruikt te maken van de diensten van Carmitech als onafhankelijke dealer kunnen deze leveranciers zich volledig richten op het ontwikkelen, bouwen en doorontwikkelen van machines.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

We komen graag bij u langs en uiteraard bent u van harte welkom om te komen kijken op locatie!